علت لک بعد از میکرونیدلینگ چیست

قهوه ای شدن پوست بعد از میکرونیدلینگ

سالهاست که میکرونیدلینگ یک درمان محبوب است، زیرا کاملاً طبیعی است و تنها از عوامل مکانیسم های طبیعی بدن خودتان برای بازسازی پوست استفاده می کند تا پوستی جوان‌تر، سالم‌تر و شاداب‌تر به شما بدهد. بعضی پزشکان میکرونیدلینگ را به‌عنوان مکمل تقریباً هر درمان دیگری توصیه می‌کنند؛ اما به تنهایی نیز یک درمان قدرتمند است. با این وجود ممکن است بعضی از افراد پس از انجام این روش دچار عارضه هایی مانند قهوه ای شدن پوست بعد از میکرونیدلینگ شوند، ما قرار است در این مقاله علت لک بعد از میکرونیدلینگ را خدمتتان توضیح دهیم.

قهوه ای شدن پوست بعد از میکرونیدلینگ

چرا بعد از میکرونیدلینگ صورتم لک شد؟

یکی از عوارض محدودی که بعد از انجام میکرونیدلینگ ممکن است دیده شود، قهوه ای شدن پوست بعد از میکرونیدلینگ می باشد. در مواردی این لک ها طبیعی هستند و معمولا بعد از چند روز با ریختن پوست مرده و جایگزینی پوست جدید، به طور کامل برطرف می شوند. هرچند به خاطر داشته باشید که در صورتی که لک ها بعد از چند روز برطرف نشدند و علت لک بعد از میکرونیدلینگ برایتان مشخص نیست، حتما به پزشک خود مراجعه نمایید.

چرا بعد از میکرونیدلینگ صورتم لک شد

 چرا بعد از میکرونیدلینگ صورتم لک شد؟ از شایع ترین علت لک بعد از میکرونیدلینگ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حساسیت به روش میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ صدها یا حتی هزاران سوراخ کوچک در پوست ایجاد می کند. اینها با چشم غیر مسلح قابل دیدن نیستند، اما پوست شما در حال پاسخ گویی به آنهاست! اگر اینطور نباشد نگران کننده خواهد بود، زیرا عدم پاسخ به این معنی است که بدن شما شروع به تولید کلاژن در محل درمان نمی کند.

بنابراین بسته به میزان قدرت ترمیم بدن شما، ممکن است در بعضی افراد اثرات زخم به سرعت از بین برود و در بعضی دیگر، اثرات زخم به صورت لک های پوستی دیده شوند و تا مدتی روی پوست باقی بمانند. در این موارد استفاده از کرم ضد لک بعد از میکرونیدلینگ بسیار کمک کننده است.

افراد دیگری نیز هستند که به مواد موضعی بی حسی که از قبل از انجام میکرونیدلینگ روی پوست زده می شود، حساسیت نشان می دهند که به صورت لک هایی روی پوست خود را نشان می دهد.

شاید شایع ترین علت لک بعد از میکرونیدلینگ وجود آکنه روی ناحیه درمان باشد. از آنجایی که آکنه دارای باکتری است، استفاده از میکرونیدلینگ روی پوستِ دارای آکنه، جوش، التهاب یا ندول پوستی فعال، می‌تواند منجر به آلوده شدن سوزن ها به باکتری شود که در اثر حرکت سوزن ها روی پوست و ایجاد خراش های ریز، باکتری ها روی پوست و لایه میانی پوست پخش می شوند که می تواند منجر به شیوع سریع آکنه شود. همین آکنه ها می توانند در نهایت منجر به ایجاد لک بعد از میکرونیدلینگ شوند.

بنابراین توصیه می کنیم در هنگامی که جوش، آکنه یا هر عارضه پوستی فعالی دارید، از انجام میکرونیدلینگ خودداری نمایید.

سعی کنید با صورت بدون آرایش و کاملا تمیز برای انجام پروسه درمانی مراجعه نمایید. وجود چربی زیاد غیر طبیعی یا هرگونه آلودگی می تواند احتمال بروز آکنه و لک بعد از میکرونیدلینگ را افزایش دهد.

همین طور در دستگاه های جدید، یک سری مخصوصِ شما برای انجام میکرونیدلینگ به شما داده می شود که همین امر موجب افزایش بهداشت و جلوگیری از بروز عفونت هایی می شود که منجر به ایجاد لک های پوستی می گردند. در اینجاست که لزوم مراجعه به کلینیک هایی که از جدیدترین و به روزترین دستگاه ها و تکنولوژی ها استفاده می کنند، مشخص می شود.

بعد از انجام میکرونیدلینگ، پوست جدید جایگزین پوست دارای سلول های مرده می شود. به همین دلیل پوست به شدت نازک و حساس است و به مراتب نیاز به مراقبت بیشتری تا بهبودی کامل دارد. یکی از مهم ترین مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ، عدم قرار گرفتن در معرض نور خورشید و استفاده از کرم ضد آفتاب است. قرار گیری در معرض نور خورشید می تواند یکی از علت لک بعد از میکرونیدلینگ باشد.

کرم ضد لک بعد از میکرونیدلینگ

معمولا پزشک بعد از میکرونیدلینگ توصیه به استفاده از کرم های ترمیم کننده می کند، این کرم ها به پوست شما برای بازسازی کمک می کنند و از طرفی با از بین بردن لایه های مرده پوست، روند بازیابی را سریع تر می کنند. همین طور ممکن است برای جلوگیری از بروز لک پوستی توصیه به استفاده از کرم ضد لک بعد از میکرونیدلینگ کند. چون این کرم ها درمانی هستند، بهتر است در صورتی که ایشان کرم خاصی را تجویز نکرده است، از مصرف خودسرانه این دسته کرم ها خودداری کنید.

کرم ضد لک بعد از میکرونیدلینگ

می توانید از کرم های حاوی هیالورونیک اسید برای آبرسانی و کمک به تحریک تولید کلاژن، بعد از میکرونیدلینگ استفاده کنید. اگر احساس می کنید پوست شما خشک است، به طور کلی روغن نارگیل را به عنوان یک نرم کننده برای حفظ رطوبت و هیدراته کردن صورت خود پس از میکرونیدلینگ استفاده کنید.

از هیچ محصولی که دارای مواد فعال مانند رتینول یا اسیدهای آلفا است، استفاده نکنید زیرا این مواد می توانند پوست شما را بیشتر تحریک کنند. فقط از محصولاتی استفاده کنید که پزشک شما توصیه کرده است.

عوارض میکرونیدلینگ

در میکرونیدلینگ چند عارضه جانبی موقت وجود دارد که باید از آنها آگاه بود. این روش باعث تورم کوتاه مدت، قرمزی، خشکی و پوسته پوسته شدن پوست می شود. این ها کاملا طبیعی هستند و در چند روز آینده خود به خود برطرف می شوند. اینکه پوست شما چقدر قرمز می شود به حساسیت پوست و اینکه دقیقاً از کدام دستگاه میکرونیدلینگ استفاده می شود، بستگی دارد.

گاهی اوقات، عوارض جانبی می تواند تشدید شود و نیاز به مراقبت پزشکی دارد. علائمی که باید به آنها توجه کرد عبارتند از:

عوارض میکرونیدلینگ
  • تب بیش از 38 درجه سانتیگراد، حالت تهوع، ترشحات زرد یا سبز، خون ریزی و سردرد.
  • عفونت‌های ناشی از میکرونیدلینگ معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که از ابزارهایی که به‌درستی استریل نشده‌اند روی پوست شما استفاده می‌شود. واکنش آلرژیک به سوزن های مورد استفاده برای میکرونیدلینگ نیز از دیگر عوارض ممکن است.

مراقبت های بعد از میکرونیلدینگ

اکثر مراجعین می توانند بعد از میکرونیدلینگ به راحتی کارهای زندگی روزمره خود را انجام دهند. برای جلوگیری از بروز عفونت، قبل از اینکه صورت خود را لمس کنید، دست های خود را بشویید. در 24 ساعت بعد از میکرونیدلینگ، به خصوص با برس آرایشی که قبلا استفاده شده است، آرایش نکنید. اما اکثر افراد می توانند بعد از گذشت یک روز، از مواد آرایشی استفاده کنند. از هر گونه محصول مراقبت از پوست که حاوی مواد شیمیایی قوی برای لایه برداری است خودداری کنید. از هر چیزی که معطر است اجتناب کنید و از اسید گلیکولیک یا آلفا هیدروکسی اسید (AHAs) استفاده نکنید. حداقل تا 48 ساعت اول پس از میکرونیدلینگ باید از مصرف سرم ویتامین C خودداری کرد. هر نوع پاک کننده، تونر یا اسکرابی را که قصد استفاده از آن را دارید، به پزشک خود نشان دهید تا مطمئن شوید که مواد تشکیل دهنده آنها عوارض جانبی را بدتر نمی کنند.

مراقبت های بعد از میکرونیلدینگ

پوست پس از درمان بیشتر به آفتاب حساس می شود، بنابراین استفاده از کرم ضد آفتاب توصیه می شود. برای محافظت از پوست خود، همچنین باید از استخر، سونا و موقعیت هایی که ممکن است به شدت عرق کنید، اجتناب کنید، از جمله تمرینات شدید در باشگاه  پس از گذشت 72 ساعت، ممکن است بتوانید این فعالیت ها را از سر بگیرید.

میکرونیدلینگ ممکن است جوش های فعال را بدتر کند، بنابراین افراد مبتلا به آکنه التهابی فعال یا تبخال دهان نباید تا زمانی که ضایعات از بین رفته اند، با میکرونیدلینگ درمان شوند. برای افرادی که سابقه تبخال دهانی دارند ممکن است یک هفته پس از درمان یک داروی ضد ویروسی خوراکی تجویز شود زیرا این روش ممکن است باعث تحریک تبخال جدید شود.

جمع بندی قهوه ای شدن پوست بعد از میکرونیدلینگ

از علت لک بعد از میکرونیدلینگ یا قهوه ای شدن پوست بعد از میکرونیدلینگ می توان به حساسیت پوستی فرد، وجود آکنه یا هرگونه عارضه پوستی فعال در ناحیه درمان، عدم رعایت بهداشت و قرار گیری در معرض آفتاب اشاره کرد. توصیه می کنیم با مراجعه به کلینیک های معتبر و پزشکان حاذق و رعایت مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ، بروز عوارض این چنینی را کاهش دهید تا بتوانید از اثرات شگفت انگیز این روش عالی لذت ببرید.

پرسش های متداول:

آیا ایجاد لک بعد از میکرونیدلینگ طبیعی است؟

احتمال بروز جزئی آکنه یا میلیا (برجستگی های ریز سفید رنگ) وجود دارد. لایه برداری سبک معمولاً در عرض سه روز اتفاق می افتد و با پوست کاملاً جدید جایگزین می شود و این لک های جزئی از بین می روند. لک هایی که طولانی تر باقی می مانند نیاز به بررسی دقیق تر پزشک دارند.

چند روز بعد از میکرونیدلینگ پوست خوب میشه؟

عملکرد میکرونیدلینگ ایجاد سوراخ های ریزی در لایه میانی پوست است، با وجودی که این زخم ها ریز هستند ولی منجر به قرمزی و التهاب شدید پوست می شود، در افراد مختلف براساس قدرت ترمیم بدن، معمولا بین 1 تا 3 روز طول می کشد تا تمام این سوراخ ها بسته شوند و قرمزی و اریتما پوست به طور کامل بر طرف شود.

استفاده از گلاب بعد از میکرونیدلینگ خوب است؟

گلاب یک عصاره طبیعی گیاهی است که مانند یک تونر طبیعی برای پاکسازی و آبرسانی پوست می تواند استفاده گردد. توصیه می شود که تا یک روز بعد از انجام میکرونیدلینگ به صورت آب نزنید، بنابراین بهتر است استفاده از گلاب بعد از میکرونیدلینگ را به پس از اینکه زخم های روی پوست کاملا ترمیم یافت، موکول کنید.

5/5 - (5 امتیاز)
الهه فلاحی
الهه فلاحی
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع با متخصصان کلینیک زیبایی شکیبا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *