عوارض فیلر بینی

عوارض فیلر بینی چیست؟ آیا فیلر بینی خوبه؟

در این مقاله می خواهیم در خصوص عوارض فیلر بینی و مراقبت های مربوط به آن اطلاعاتی را در اختیارتان بگذاریم پس با ما همراه باشید.

فیلم عوارض فیلر بینی

عوارض فیلر بینی و چگونگی انجام آن

در ابتدا بهتر است با فیلر بینی آشنایی پیدا کنید. فیلر بینی عمل زیبایی است با این تفاوت که در آن از جراحی و تیغ جراحی استفاده نمی شود. در این نوع عمل باید از یک پزشک متخصص برای عمل زیبایی استفاده کرد. پزشکی که انجام این کار را بر عهده دارد باید بسیار متخصص و حاذق باشد. چرا که پزشک باید با تزریق ژل در قسمت درست بینی، بینی را به سمت بالا هدایت کند. اینگونه می توان ناهمواری های بینی را به طور کامل از بین برد. لازم به ذکر است انجام این عمل دائمی نیست. در نتیجه افرادی که دارای قوز بینی هستند می توانند با استفاده از این روش قوز بینی و ناهمواری های سطح بینی خود را رفع نمایند.

معایب و عوارض فیلر بینی چیست؟

هر فرد قبل از اقدام به عمل فیلر بینی باید اطلاعات دقیقی در خصوص معایب و عوارض این نوع عمل داشته باشد. تا با اطلاعات کافی اقدام به انجام این عمل نماید. فیلر انتخابی باید از نوعی باشد که دارای بیشترین میزان سازگاری با پوست انسان باشد. در نتیجه در انتخاب فیلر مناسب باید تخصص کافی وجود داشته باشد چرا که سازگار بودن جنس فیلر از نکات مهم تزریق می باشد.

عوارض فیلر بینی
عوارض فیلر بینی

فیلر ساخته دست خود بشر می باشد. در ساخت فیلر از مواد مصنوعی استفاده شده است. در نتیجه وجود مواد مصنوعی در فیلر می تواند حساسیت های پوستی را به همراه داشته باشد. تزریق فیلر در بدن های مختلف با واکنش های متفاوتی همراه است. در بعضی افراد به دلیل واکنش دفاعی ممکن است بعد از تزریق فیلر با کبودی و التهاب مواجه شوند.

نکاتی که قبل از اقدام به فیلر بینی باید به آن توجه داشته باشید

نکات قبل از فیلر بینی

قبل از اقدام به عمل فیلر بینی باید نکاتی را مد نظر داشته باشید. که در ادامه این مقاله به این نکات می پردازیم.

  • برای جلوگیری از عوارض فیلر بینی بهتر است قبل از اقدام به این عمل اگر دچار بیماری زمینه ای هستید. این مشکل را با پزشک متخصص خود در میان بگذارید.
  • به مرکزی که برای انجام فیلر بینی مراجعه می کنید مطمئن باشید. چرا که استفاده از جنس مرغوب و محصولی اورجینال برای استفاده در حین عمل بسیار مهم می باشد.
  • در هنگام عمل فیلر بینی مقدار مناسب و مشخص برای هر شخص با توجه به نوع بینی و افتادگی ها و قوس های موجود بر روی بینی متفاوت می باشد. در نتیجه در هنگام تزریق، پزشک متخصص باید به این موضوع اشراف کامل داشته باشد.
  • مقدار حساسیتی که بدن هر شخص ممکن است از خود نشان دهد متفاوت است. در نتیجه میزان حساسیت در هر فرد باید بررسی شود.
  • روش درست تزریق امری است حیاتی. در هنگام تزریق فیلر بینی یک فرد متخصص باید این کار را انجام دهد. چرا که نحوه تزریق در نتایج بعد از عمل تاثیر مستقیم می گذارد.

انجام تزریق فیلر بینی به چه شکل می باشد؟

برای انجام این تزریق نیاز به اتاق های عمل و تیغ جراحی نیست. انجام این عمل در کلینیک های زیبایی امکان پذیر می باشد. برای انجام آن فرد متقاضی باید در حالت دراز کش قرار بگیرد تا بهترین زاویه برای تزریق فراهم شود و پزشک برای تزریق اشراف کامل داشته باشد. در مرحله بعد باید محل مورد تزریق عاری از هرگونه آلودگی باشد. در مرحله بعد ماده قابل تزریق به وسیله سرنگ هایی با سری های بسیار نازک به محل مورد نظر تزریق می شود. در مرحله آخر و بعد از تزریق فیلر، مرحله قالب گیری بینی انجام می شود.

یکی از مواردی که افراد زیادی را برای انجام این عمل پشیمان می کند. عدم امکان استفاده افراد از عینک می باشد. چرا که استفاده از عینک در افرادی که عمل فیلر را انجام داده اند ممکن است باعث ایجاد رد عینک بر روی بینی شود. در نتیجه تا چند روز بعد از انجام فیلر بینی از گذاشتن عینک خودداری نمایید.

از دیگر عوارض فیلر بینی می توان به نکته زیر اشاره نمود

همانطور که می دانید ورود هر جسم خارجی به بدن می توان باعث ایجاد عوامل مختلف در بدن شود. چرا که وجود هر جسم خارجی در بدن می تواند با ایجاد التهابات و موارد دیگر همراه باشد. در نتیجه به این مورد توجه داشته باشید که بدن هر شخص در مواجه با جسم خارجی از خود علائمی را نمایان می سازد. به این نکته توجه داشته باشید که میزان مواد به کار برده در فیلر بینی می تواند در میزان حساسیتی که فرد به ورود جسم خارجی دارد متفاوت باشد.

  • افرادی که می توانند عمل فیلر بینی را انجام دهند.
  • افرادی که برجستگی های کوچک بر روی بینی خود دارند.
  • افرادی که دارای فرورفتگی و یا گودی بر روی بینی خود هستند.
  • افرادی که ظاهر بینی شان دارای فرمی نا متقارن است.
  • افرادی که دارای بینی تخت هستند و تمایل دارند که بر روی بینی شان انحنا ایجاد شود.
  • افرادی که در قسمت نوک بینی خود دارای افتادگی هستند نیز می توانند از فیلر بینی استفاده نمایند.

فیلر بینی در کدام نواحی بینی مشکل دار تزریق می شود؟

فیلر بینی معمولا در قسمت دو طرف بینی و یا پل  و یا نوک بینی تزریق می شود. معمولا این تزریق با توجه به بینی شما و شرایط شما و تبحر پزشک متخصص تزریق می شود. معمولا از این عمل یعنی فیلر بینی برای هدف های زیر استفاده می شود:

  • برای کوچک کردن برجستگی های بینی استفاده می شود.
  • برای برجسته کردن نوک بینی تزریق می شود.
  • باعث حجم دهی مناسب به بینی می شود.
  • باعث زیبا تر دیده تر شدن بینی می شود.
  • همچنین باعث تغییر اندکی در افتادگی بینی نیز می شود.

به این نکته توجه داشته باشید که اگر به دنبال کوچک تر نمایان شدن بینی و رفع عمق های زیاد در بینی تان هستید این عمل به شما پیشنهاد نمی شود. این روش بیشتر برای تغییرات جزیی در بینی استفاده می شود. در نتیجه اگر به دنبال تغییرات اساسی در بینی خود هستید این روش به شما پیشنهاد نمی شود.

عوارض فیلر بینی که ممکن است بعد از تزریق شما را تهدید کند

همانطور که در بالا تر هم ذکر کردیم اگر به دنبال عمل فیلر بینی هستید باید از عوارض فیلر بینی (complications of nose filler) آگاهی داشته باشید. برای اکثر افراد عمل فیلر بینی با عوارضی همچون اندکی قرمزی و حساسیت در ناحیه تزریق شده همراه است. اما در عده ای هم با عوارض و مشکلات زیر همراه است که در ادامه به آن می پردازیم:

عوارض فیلر بینی
عوارض فیلر بینی
  • کبودی در ناحیه تزریق شده در اکثر افراد بسیار شایع می باشد.
  • ورم و التهاب یکی دیگر از عوارض فیلر بینی می باشد.
  • حتی در عده ای ماده تزریق شده به زیر پوست بینی، به حرکت در می آید و به نواحی دیگر چهره منتقل می شود. گاها پیش آمده است که این ماده به زیر چشم منتقل شده است. که در این صورت بسیار خطرناک می باشد. گاهی هم این ماده به قسمت های دیگر بینی که نیاز به تزریق فیلر ندارد انتقال پیدا می کند که در این حالت در چهره برجستگی های نامتقارن و بد شکلی ایجاد می شود.
  • حالت تهوع هم در بعضی از افراد مشاهده شده است.
  • بینی یک ناحیه حساس در چهره هر فرد می باشد. این ناحیه پر از رگ های خونی می باشد. به همین دلیل انجام عمل فیلر یکی از حساس ترین عمل های موجود می باشد. به همین جهت باید برای انجام این کار به یک پزشک متخصص مراجعه نمایید. عوارض جدی که ممکن است یک فرد را در عمل بینی تهدید نماید به شرح ذیل می باشد:
  • مرگ بافت های ناحیه بینی.
  • عوارض عروقی که ممکن است به واسطه تزریق اشتباه ایجاد شود.
  • به دلیل تغییر در ماده فیلر گاها افراد دچار کم بینایی شده اند.
  • به واسطه وارد شدن یک ماده خارجی به ناحیه بینی افراد گاها دچار تب می شوند.
  • ایجاد تاری دید در بعضی افراد.
  • ایجاد کبودی و التهاب در افراد و بیشتر شدن آن ها طی مرور زمان.
  • ایجاد واکنش های آلرژیک، نظیر کهیر و غیره.

چگونگی آماده شدن برای تزریق فیلر بینی

مواد مورد استفاده برای انجام فیلر بینی با دستورالعمل های متفاوتی همراه است. پزشک متخصص باید با توجه به ماده ای که قصد تزریق آن را دارد توضیحاتی را برای قبل از عمل به شما ارائه دهد.

  • بهتر است یک هفته قبل از انجام عمل فیلر بینی از مصرف داروهای روان کننده خون خودداری نمایید.
  • اگر داروی خاصی مصرف می کنید بهتر است قبل از انجام فیلر بینی با پزشک خود مشورت نمایید.
  • شاید برایتان جالب باشد بدانید وجود ویتامین کا در افراد با اندازه ای مناسب و استاندارد باعث بهبود سریع التهابات و کبودی در افراد می شود. پس اگر برایتان مهم است که کبودی و التهاب اندکی بعد از انجام فیلر بینی بر روی صورت شما ایجاد شود بهتر است از سطح ویتامین کا بدن خود آگاه باشید.
  • یک هفته قبل از انجام فیلر بینی آب به مقدار زیاد بنوشید. چرا که در صورت کمبود آب در بدن التهاب و کبودی بیشتر نمایان می شود.

هزینه فیلر بینی ۱۴۰۱

توصیه میکنیم برای جلوگیری از بروز عوارض فیلر بینی به مراکز ارزان قیمت که از برندهای نامعتبر استفاده می کنند، اعتماد نکنید.
در کلینیک شکیبا از بهترین برندهای فیلر بینی استفاده می شود و همواره مراجعین رضایت کامل را از این مجموعه دارند.

برای اطلاعات بیشتر به مقاله هزینه فیلر بینی کلینیک شکیبا مراجعه کنید.

سوالات متداول درباره عوارض فیلر بینی:

عوارض فیلر بینی چینی و نامرغوب چیست؟

عفونت، تخریب بافت پوست، جابجایی فیلر، خون ریزی، تورم و کبودی و...

4.5/5 - (2 امتیاز)
فاطمه میلانی
فاطمه میلانی
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع با متخصصان کلینیک زیبایی شکیبا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *