- عوارض لیزر بیکینی برای دختر
- عوارض کلی لیزر بیکینی
- مراقبتهای قبل از لیزر موهای زائد بیکینی برای پیشگیری از بروز عوارض لیزر بیکینی
- مراقبتهای حین جلسههای لیزر موهای زائد بیکینی
- مراقبتهای بعد از لیزر ناحیه بیکینی
- پیشگیری و درمان عوارض لیزری برای دختر مجرد
- آیا لیزر بیکینی برای دختر ضرر دارد؟
- سن لیزر بیکینی برای دختران
- سوالات عوارض لیزر بیکینی برای دختر:
یکی از انتخابهای پرطرفدار و محبوب خانمها حذف و کاهش رشد موهای زائد در قسمت اندام تناسلی خود میباشند. ولی برای دختر، لیزر بیکینی عوارضی به دنبال دارد. هرچند که نتایج طولانی مدت ارائه میدهد، عوارض جانبی نهفتهای وجود دارد که باید از آنها باخبر بود. بعضی از عوارض جانبی متداول عبارتند از تحریک پوست، درد و ناراحتی در موقع عمل و بعد از آن، قرمزی و تورم. خیلی کم اتفاق میافتد که پوست تغییر رنگ داده و پررنگ گردد و خطر عفونت یا زخم وجود دارد. پیش از انجام این شیوه خوب است در مورد شرایط پزشکی یا دارویی که مصرف مینمایید، با یک متخصص مراقبتهای بهداشتی مشاوره داشته باشید تا از بیخطر بودن آن مطمئن شوید. همینطور رعایت نمودن دقیق دستورالعملهای بعد از درمان، موجب کم شدن خطر عوارض میشود. در حالت کلی پیش از تصمیم گیری درباره مناسب بودن لیزر موهای زائد بیکینی برای شما، میبایست خطرات و مزایای آن را مورد سنجش قرار دهید. در این مقاله درباره این که آیا باید نگران عوارض لیزر بیکینی برای دختر باشیم یا خیر بحث خواهیم نمود. پس این مقاله را از دست ندهید.
عوارض لیزر بیکینی برای دختر
در مورد عوارض لیزر بیکینی برای دختر مجرد سوالات زیادی وجود دارد و مردم بیشتر در این مورد بحث میکنند که آیا برای دختر لیزر بیکینی ضرر دارد یا نه؟ در پاسخ باید بگوییم بیشتر این موارد منبع معتبری ندارند. دخترانی که سن آنها بالای ۱۸ سال میباشد، بدون هیچ دغدغهای میتوانند از دستگاههای لیزر معتبر برای از بین بردن موهای زائد بیکینی و سایر نقاط بدن استفاده نمایند.
عوارض بالقوه و جانبی لیزر موهای زائد برای دختران مجرد و زنان یکسان بوده و با رعایت نکات پس از لیزر میتوانند از به وجود آمدن آنها پیشگیری کنند. با این که اشعه لیزر از لایه دوم پوست رد نمیشود، اما بعضی شایعات زیر در مورد لیزر وجود دارد:
- آیا لیزر بیکینی موجب به وجود آمدن سرطان میشود؟
یکی از عوارض لیزر بیکینی برای دختران که بسیار نگران کننده است، احتمال ابتلا به سرطان میباشد. تا به امروز شواهدی که نشان دهد پس از لیزر بیکینی، در فردی علایم سرطان به وجود آمده، مشاهده نگردیده است. در لیزر موهای زائد فولیکولهای مو مورد هدف قرار میگیرند. بنابراین پرتو نور خیلی به پوست نفوذ نمیکند که به اندامهای داخلی صدمه برساند.
- آیا لیزر بیکینی در خانمها موجب ناباروری میشود؟
یکی دیگر از موارد نگران کننده خانمها در باره عوارض لیزر بیکینی موضوع ناباروری میباشد. خوب است بدانید که لیزر موهای زائد به رحم و تخمدانها نفوذ نمیکند که موجب ناباروری و نازایی در دختران گردد. لیزر بیکینی و کیست تخمدان به هیچ عنوان با هم ارتباطی ندارند و لیزر موهای زائد موجب ناباروری و کیست تخمدان پلی کیستیک نمیشود.
- آیا لیزر بیکینی بر روی قاعدگی تاثیرگذار است؟
لیزر موهای زائد در زمان قاعدگی تاثیری ندارد، چرا که عمق نفوذ لیزر تا ۳ میلی متر در پوست انسان میباشد و به هیچ عنوان تاثیر منفی در قاعدگی افراد نمیگذارد. بنابراین لیزر بیکینی بر روی چرخه قاعدگی افراد تاثیرگذار نمیباشد و فرآیند قاعدگی را نامنظم نمیکند. بنابراین میتوانید عمل لیزر را بدون هیچ نگرانی انجام دهید.
عوارض کلی لیزر بیکینی
در حالت کلی لیزر بیکینی در زنان و دختران مجرد ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند که این عوارض عبارتند از:
- پوسته شدن
ممکن است در نواحی بیکینی، شاهد پوسته پوسته شدن پوست شوید که آزاردهنده میباشد. اما از عوارض جانبی بوده و به مرور زمان به طور کل از بین خواهد رفت.
- قرمزی و تحریک
لیزر موجب صدمه دیدن فولیکولهای مو در ناحیه مورد نظر شده که این فرایند موجب میگردد، بدن واکنش نشان داده و علایمی همچون سوزش و قرمزی را به دنبال داشته باشد.
- تغییرات رنگ پوست
احتمالاً کسانی که رنگ پوست روشنی دارند، تغییرات رنگدانهای تیرهتری را تجربه مینمایند. اما کسانی که رنگ پوست تیرهتری دارند مالاً بیشتر در معرض تغییرات رنگدانههای روشنتر قرار بگیرند.
- خطر عفونت پوست قسمت بیکینی
اگر از طریق متخصص و به کمک دستگاههای مناسب، این شیوه به بهترین صورت انجام نگیرد، این احتمال وجود دارد که عفونت رخ دهد، که در این شرایط میبایست به کلینیک مورد نظر گزارش دهید.
- سوختگی و تاول
از عوارض کمیاب دیگر سوختگی و تاول میباشد که اگر لیزر موهای زائد به طور صحیح انجام نگیرد، احتمال به وجود آمدن این خطر وجود خواهد داشت.
- جای زخم
جای زخم از عوارض لیزر نیست ولی اگر پزشک در انجام این روند اشتباه کند و متقاضی هم از نواحی مورد نظر مراقبت نکند، این احتمال وجود دارد که زخم و اسکار در ناحیه مورد نظر پدید آید.
مراقبتهای قبل از لیزر موهای زائد بیکینی برای پیشگیری از بروز عوارض لیزر بیکینی
قبل از لیزر بیکینی نیاز است که یک سری مراقبتها را رعایت کنید تا از بروز عوارض آن پیشگیری کنید این مراقبتها عبارتند از:
- یک الی دو روز پیش از انجام لیزر قسمت بیکینی باید آن قسمت را به خوبی شیو نمایید.
- همچنین یک ماه پیش از لیزر از انجام اپیلاسیون و به کار بردن موم و وکس و هر شیوهای که موجب کنده شدن مو از ریشه گردد، دوری کنید. چرا که ریشه مو باید سالم باشد تا روش لیزر بتواند به طور کامل موها را از بین ببرد و نتایج مطلوبی بر جای بگذارد.
- هر نوع محصول پوستی از جمله پودر، دئودورانت، عطر، لوسیون و غیره را از قسمت بیکینی تمیز کنید.
مراقبتهای حین جلسههای لیزر موهای زائد بیکینی
برای پیشگیری از بروز عوارض لیزر بیکینی نیاز است که حین لیزر نیز یک سری نکات را رعایت نمایید این نکات شامل موارد زیر میباشد:
- ۴ الی ۵ روز بعد از درمان، پوست را به آرامی لایه برداری کنید و نواحی مرده یا خشک را از سطح پوست جدا کنید تا پوست ترمیم یابد و بافت جدید به وجود آید. طی دوره درمانی به هیچ عنوان در معرض آفتاب قرار نگیرید و یا به فکر برنزه کردن پوست از طریق آفتاب گرفتن نباشید.
- اگر طی دوره درمانی خود شروع به مصرف دارویی کردید، در مورد آن حتماً اطلاع رسانی کنید و برای نوبت بعدی خود نیز در زمان تعیین گردیده توسط مرکز لیزر، مراجعه نمایید.
مراقبتهای بعد از لیزر ناحیه بیکینی
بعد از اتمام لیزر هم نیاز است که یک سری مراقبتها را رعایت کنید که این مراقبتها عبارتند از:
- باید لباسهای نرم بپوشید و از پوشیدن لباس زیر تنگ به مدت ۴۸ ساعت بعد از انجام دادن این شیوه، دوری کنید. همچنین تا ۴۸ ساعت بعد محل بیکینی را تمیز و خشک نگه دارید.
- به هیچ عنوان نباید ناحیه درمان را لمس نمایید.
- بعد از انجامگیری این روش پوست خود را نخارانید.
- نباید به نواحی ملتهب دست بزنید. این حالت طبیعی بوده و به مرور زمان برطرف میشود و پوست شما در این حالت شروع به بهبودی کرده است.
- موقع حمام کردن آب را در درجه ملایم تنظیم نمایید و با ملایمت پوست خود را شستشو دهید.
- به هیچ وجه نباید به سالن ورزشی، سونا، اتاق بخار، استخر و جکوزی بروید.
- از انجام هرگونه فعالیتهای ورزشی اجتناب کنید.
- اگر به ژل آلوئه ورا حساسیت نداشتید، میتوانید نوع خالص آن را تهیه نموده و بر روی پوست بمالید. این ژل التهاب و خارش پوست را تا حد زیادی کم مینماید.
- بعد از انجام عمل لیزر به مدت ۴۸ ساعت از قرار گرفتن در معرض هر عاملی که موجب تحریک پوست میگردد، همچون لوسیونها یا صابونهای معطر بدن اجتناب کنید.
- اگر نوبت بعدی لیزر شما با زمان قاعدگی یکی باشد، خوب است از تامپون استفاده نمایید.
پیشگیری و درمان عوارض لیزری برای دختر مجرد
عوارض این خدمات به مرور زمان از بین میروند ولی برای کوتاه کردن این زمان میتوانید نکات زیر را در نظر داشته باشید:
- به کار بردن لباسهای گشاد
- استفاده نکردن از آب گرم
- به کار بردن کمپرس یخ
- به کار بردن پماد زینک اکساید
- بازگشت سریع تر به خانه
- به کار بردن ژل آلوئه ورا
آیا لیزر بیکینی برای دختر ضرر دارد؟
روش لیزر که برای از بین بردن موهای زاید به کار برده میشود، طول موج معینی دارد و قدرت نفوذ آن به گونهای است که به طور تقریبی به اندازه سه میلیمتر زیر پوست نفوذ میکند و فولیکولهای مو را مورد هدف قرار میدهد و آنها را میسوزاند، اما بیشتر از آن به پست نفوذ نمیکند.
طی این فرایند به هیچ عنوان به اجزای داخلی و اندامهای داخلی شما صدمهای وارد نمیشود، بنابراین لیزر در ناحیه زیر بغل و لیزر بیکینی بیخطر میباشد.
انرژی لیزر به صورت گرما آزاد میگردد و گرما در عمق بافت پوست نفوذ نمیگردد، چرا که تنها تا قسمتهای سطحی که ریشه مو میباشد، وارد پوست میشود.
این مطلب در سطح جهان به طور علمی مورد بررسی قرار گرفته است و هیچ پژوهشی مضر بودن لیزر و سرطان زا بودن این روش را تایید نکرده است. لیزر همچون اشعههای دیگر مانند گاما و ایکس ضرر ندارد.
سن لیزر بیکینی برای دختران
لیزر بیکینی برای دخترانی که قاعدگی را تجربه نمودهاند مناسب میباشد.
دخترانی که پیش از بلوغ برای از بین بردن موهای زائد خود از روش لیزر استفاده میکنند، بعد از بلوغ به دلیل تغییرات هورمونی بدن، به طور مجدد موهای زائد ناحیه تناسلی را مشاهده میکنند.
بنابراین بهترین سن برای انجام لیزر بیکینی برای دختران، 15 سالگی میباشد که به بلوغ کامل دست مییابند و بهترین نتایج را از این شیوه دریافت میکنند.
سوالات عوارض لیزر بیکینی برای دختر:
آیا لیزر موهای زائد بیکینی میتواند موجب تغییر رنگ پوست گردد؟
در بعضی مواقع لیزر موهای زائد بیکینی ممکن است موجب تغییراتی در رنگ پوست همچون هایپر پیگلمانتاسیون یا هیپو پیگمانتاسیون گردد. به منظور به حداقل رساندن خطر تغییر رنگ پوست، خوب است از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب و برنزه شدن پیش و پس از درمان اجتناب نمایید و از کرم ضد آفتاب با طیف گسترده استفاده نمایید. افزون بر این، مهم میباشد که یک تکنسین لیزری را برگزینید که در درمان پوست با نوع رنگ شما مجرب باشد.
آیا روش لیزر موهای زائد برای خانمهای بالای ۶۰ سال نیز تاثیرگذار است؟
خوب است بدانید متخصصان بر این باورند که لیزر موهای زائد صورت میتواند بهترین انتخاب برای زنان بالای ۶۰ سال باشد. بر اساس اینکه حداکثر سن برای انجام عمل لیزر موهای زائد مطرح نمیباشد، حذف این موهای ضخیم و نامطلوب از روی صورت زنان سبب میگردد اعتماد به نفس خود را به طور مجدد کسب نمایند و حتی ترغیب شوند که آرایش نموده و جوانتر و زیباتر دیده شوند.